"Food is symbolic of love when words are inadequate" - Alan D. Wolfelt

IMPORT

‚Äč

Hoewel het aanbod aan food en drank overweldigend is, komen wij op onze zoektocht regelmatig producten tegen die nog niet in Nederland verkocht worden maar waarvan wij vinden dat Nederland ze absoluut zou moeten proeven en kopen.

Hieronder tref je ons assortiment aan producten aan die wij importeren.  

CASTELL SANT ANTONI - SANT SADURNI D'ANOIA(ES)

Jazz Nature - 
cava

Prachtige combinatie van twee universele concepten. Als een subtiele jazz-compositie bespelen de bubbels en de elegante aroma's van citrus en groene appel de zintuigen.

De Jazz Nature wordt gemaakt van 50% Xarel·lo, 40% Macabeu en 10% Parellada en rijpt minimaal 24 maanden op fles. Dit zorgt voor een elegant mondgevoel en harmonische finish.

DI IORIO - MONTEMILETTO (IT)

Torrone - zachte nougat

Reeds sinds 1750 maakt de firma Di lorio in Montemiletto, iets ten oosten van Napels, op ambachtelijke en traditionele wijze allerlei zoetwaren om je vingers bij af te likken zoals torrone (noga), amandel en hazelnoot pralines.

Deze zachte noga van amandelen met een fris citroenjasje behoort tot de toppers van Di Iorio. 

LA CANEVA DEI BIASIO -

RIESE PIO X(IT)

Millesimato 2016 - prosecco

Deze prosecco heeft de typische bleekgele kleur die we kennen van prosecco. Millesimato wordt enkel gemaakt in uitzonderlijke jaargangen en 2016 was zo'n uitzonderlijk goed jaar. Fris in de neus. Prachtig fruitig bouquet van wit fruit. Subtiele bubbel. Romig en soepel in de mond en mooie nasmaak.  

VITICOLTORI DE CONCILLIS - PRIGNANO CILENTO(IT)

Tempadoro - witte wijn

Licht, toegankelijk, fris en toch vol. De Tempadoro is gemaakt van lokale druiven (trebbiano, malvasia en fiano). In de neus heeft hij geuren van wit fruit. In de mond kent hij lichte minerale tonen maar ook volheid en frisheid en een finish die mooi blijft hangen. Combineert prima bij spaghetti alla vongole of gegrilde groene asperges.